Cikkek

Ingyenes bibliai levelező tanfolyam az interneten

Nyomtatás

alt

Szeretne alaposabban
megismerkedni a Bibliával?

Szeretné részletesen
tanulmányozni Jézus életét?

Szeretettel ajánljuk figyelmébe A világ reménysége és a Biblia alapvető tanításai című internetes bibliai levelező tanfolyamjainkat, melyeket az evangéliumok és a Jézus élete című könyv alapján állítottunk össze. Felekezeti hovatartozástól függetlenül nyitottak vagyunk mindenki számára, aki személyesen szeretné megismerni, mit tanít  a Biblia Jézusról.

Tanfolyamunk postai úton 20 éve működik országszerte, sőt a határon túli magyarok körében is. A technikai fejlődés szükségessé tette, hogy az interneten is hozzáférhetővé tegyük az anyagot, természetesen ingyenes formában.

A tanfolyam időtartama teljesen egyéni. Minden résztvevő lehetőségei és tempója szerint haladhat. A 21 részből álló tananyagot levelezőink általában 1-2 év alatt végzik el.

Vizsgakötelezettség nincsen.

A jelentkezés módja:

Érdeklődő levelét a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk. Válaszul elküldjük Önnek részletesebb tájékoztatónkat, mely bevezető tanulmányként részletes útmutatót tartalmaz a haladás módjáról.

Hagyományos, postai úton működő tanfolyamra is lehet jelentkezni, ez esetben továbbra is 3 féle sorozatból lehet választani.

Postacímünk: Internetes Bibliai Levelező Tanfolyam 1536 Budapest 114. Pf. 253.

Várjuk jelentkezését!